Hirdetés

Változtathat a tévénézési szokásainkon a Samsung



|

A mobil képernyőjét lehetne egyetlen gombnyomással a tévére tükrözni a Samsung Tap View funkcióval.

Hirdetés

Egyre több médiatartalmat fogyasztanak az emberek, a nagy cégek pedig folyamatosan igyekeznek ezt újabb technológiákkal és funkciókkal kihasználni. Egyre kedveltebb funkció például az eszközök közötti képernyőtükrözés, amin most tovább javítana a Samsung. 

Hirdetés

A LetsGoDigital kiszúrta, hogy a dél-koreai cég szabadalmaztatta a Samsung Tap View nevű funkciót, amivel egyetlen gombnyomás lenne a mobil képernyőjét az okostévére tükrözni. 

Bár a Miracast és a Chromecast nagy előrelépések voltak, még nem tökéletesek, van, hogy állítgatni kell a beállításokon. A Samsung még ezeknél is nagyságrendekkel egyszerűbb megoldáson dolgozhat. 

Egyelőre nem tudni, hogy mire építenék a funkciót, de a szakértők NFC-re tippelnek. NFC-s tükrözést egyébként a Sony is használt pár friss okostévéjén, de nem kapott túl nagy figyelmet a funkció. Ha a Samsung nem is lenne első ezzel az újítással, az mégis megváltoztathatja sokak tévénézési szokásait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.