Hirdetés

Samsung telód van? Akkor bujkál rajta egy csivava, amit nem lenne szabad látnod



|

Mi most természetesen megmutatjuk. Ettől magyarázatunk mondjuk még nincs rá.

Hirdetés

Kissé bizarr információ terjedt el a Samsung telefonokról:

Van rajtuk egy rejtett csivava.

Mármint szó szerint ott van, egy képen, amelyet csak a fejlesztők és a mérnökök által ismert trükkel lehetett előcsalogatni, tehát hiába keresed a gyári galériában. A kutyus minden Galaxy-készüléken megtalálható, típustól, évjárattól függetlenül.

Hirdetés

Erről bárki meggyőződhet, aki belép az úgynevezett diagnosztikai üzemmódba, ami nem egyenlő a fejlesztői móddal. Szerencsére nem kell meghekkelni a telefont, még csak újraindítani sem. Elég beírni a tárcsázóba, hogy *#0*#, és már fel is ugrik egy primitív menürendszer, amellyel a telefon különböző funkcióit tesztelik a tervezés során.

@tbvrgg who's idea was this #fyp #foryou #samsung #iphone #android #chihuahua #help ♬ original sound - Trev

A funkciók sora modellenként változik, ám mindegyiken megtalálható a SENSOR menüpont, amely egy csomó elsőre értelmezhetetlen adatot tartalmaz, ám jobb felül mindig ott árválkodik egy IMAGE TEST parancs. Erre koppintva már ott is a csivava.

Hogy kié a kutya? Miért ilyen torz és rossz minőségű pont az a kép, amellyel a kijelzőt tesztelik? Egyáltalán, mi ez az egész? Ne kérdezzétek, fogalmunk sincs, és félő, hogy nem is lesz nyugodásunk, amíg a Samsung meg nem szólal az ügyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.