Hirdetés

Sebességmérőt kapott a Google Térkép



|

A navigációs képernyőn jelenik meg a különösen hasznos sebességmérő, de egyelőre sajnos nem minden országban.

Hirdetés

A Google mostanában előszeretettel bővíti a Google Térkép szolgáltatását olyan funkciókkal, amelyek közkedveltek a Waze-ben (pedig a felvásárlás után sokáig várt ezzel). A Google Térkép nem is olyan régen frissült több érdekességgel: képes lett megmutatni a traffipaxokat, valamint a balesetek jelentése is megoldottá vált. 

Hirdetés

A Google ezúttal pedig sebességmérővel frissített a navigációs képernyőn - ennek köszönhetően elkerülhetjük a felesleges sebességtúllépéseket, és így a büntetéseket. 

A navigációs képernyő bal alsó sarkában jelenik meg a sebességmérő, a Google Térkép pedig figyelmezteti a használóját, ha az menet közben átlépi a pillanatnyi megengedett sebességmaximumot. A Waze-ből átemelt funkció sajnos ezúttal is több hullámban érkezik, így egyelőre csak néhány felhasználó számára elérhető. 

A jelentések szerint elsőként Amerikában, Nagy-Britanniában, Belgiumban és Brazíliában vált elérhetővé ez a sebességmérő, a világ többi részén az embereknek még várniuk kell rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.