Hirdetés

Senkit sem fognak bannolni azért, mert több Oculus headsetet használ



|

Mindenki megnyugodhat, az ügyfélszolgálat pörgött csak kicsit túlzottan nagy fordulatszámon.

Hirdetés

Vasárnap este sok más médiumhoz hasonlóan mi is beszámoltunk arról, hogy elvilegFacebook Oculus support szerint nem lehet ugyanazt a Facebook-fiókot egyszerre több Oculus headsettel is használni, aki pedig mégis így tesz, az potenciális bannolással néz szembe. Nos, időközben az Oculus tisztázta a helyzetet, és végül mindenki megnyugodhat: ügyfélszolgálatuk téves választ adott, aggodalomra semmi ok. 

A hivatalos Oculus Support Twitter-oldalon részletes tájékoztatást kaptunk a kérdéssel kapcsolatban, ebből pedig kiderült, hogy senkit sem bannolnak azért, mert egyazon Facebook profilt használ két különböző Oculus headseten. Ez pedig nem is ellentétes a Facebook felhasználói feltételeivel.

Hirdetés

Kiderült továbbá az is, hogy be fognak vezetni egy olyan lehetőséget, ami segítségével egyszerre több felhasználó is beléphet majd egy eszközre saját Facebook profiljukkal - ez azért lesz jó, mert így vendégeink is könnyedén játszhatnak headsetünkkel, erre irányult volna az eredeti kérdező felvetése is, akit végül tévesen bannolással riogatott az ügyfélszolgálat. Hamarosan többet is megtudunk majd az említett új opcióról. 

Minderről az alábbi tweetekben olvashattok részletesen:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.