Hirdetés

Simább navigációval érkezett a Vivaldi 2.7 böngésző



|

Visszatért a nyári szünetből a Vivaldi, a böngésző következő verziója több új funkciót is magával hozott.

Hirdetés

A Vivaldi egy nagyon ígéretes böngésző, amely ennek ellenére még mindig nem teljesedett ki. A nyári szünet utáni első frissítéssel azonban egy lépéssel közelebb került ehhez. Itt a Vivaldi 2.7.1628.30

Hirdetés

Nem kevesebb mint 63 hibajavítás és 4 új funkció került bele ebbe a frissítésbe. Ez utóbbiak a mindennapi használatot hivatottak könnyíteni. 

A lapkezelő menü immáron képes elnémítani az oldalakat, mielőtt bármilyen hang megszólalna. A Windows rendszerben asztali hivatkozások lettek létrehozhatóak a Vivaldi felhasználói profiljaihoz, a Flash player plugin pedig szükség szerint engedélyezhető és tiltható. Az állapotsáv pedig ezentúl hasznos információkat ír ki oldalbetöltés közben. 

A Vivaldi 2.7 a Windows rendszerek mellett macOS-re és Linuxra is tölthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.