Hirdetés

Snapdragon 855 Plus lapkával támad a Black Shark 2 Pro gamermobil



|

A Xiaomi márkája frissített modellel jelentkezett: ebben már az új Snapdragon 855 Plus SoC dübörög.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a vásárlást nem érdemes elsietni a gamermobilok piacán. Négy hónapja érkezett meg a Black Shark 2 gamermobil, Snapdragon 855 chippel, maximum 12 GB RAM-mal. A Xiaomi márkája most pedig bemutatta a Black Shark 2 Pro készüléket. 

Hirdetés

Ez az okostelefon gyakorlatilag ugyanaz a modell, de gyorsabb rendszerchipet, gyorsabb tárhelyet és frissített dizájnt (könnyebb fogást és RGB-s csíkokat) kínál. 

A Black Shark 2 Pro 6,4 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kapott, ami alatt Qualcomm Snapdragon 855 Plus chip lapul, 12 GB RAM-mal. Ezt 128 vagy 256 GB UFS 3.0-s tárhely egészíti ki, vannak sztereó hangszórók, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, 48 és 13 megapixeles hátlapi, 20 megapixeles előlapi kamerák. A 4000 mAh-s akku pedig 27 wattos gyorstöltést támogat. 

A folyadékhűtéses rendszert is frissítették, illetve új színeket is kínál a Xiaomi. Azt nem tudni, hogy Kínán kívül mikor és mennyiért szerezhető be a Black Shark 2 Pro, de Kínában már augusztus 2-től, 435 dollárnak megfelelő összegtől vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.