Hirdetés

Soha nem lesz Nokia 4



|

Ahogyan Nokia táblagépekre sem számíthatunk - új okostelefonok viszont jönnek, várhatóan a Nokia 9-es csúcsmodell is.

Hirdetés

A HMD Global jelenleg is gőzerővel dolgozik rajta, hogy az új Nokia okostelefonjai a világon mindenhol elérhetővé váljanak. Az eszközöknek olyan meleg fogadtatásban volt részük, hogy egyszerűen nincsenek elegendő készletek a vásárlók kiszolgálására. 

Hirdetés

Július közepére elvileg már kapható lesz mindhárom újdonság, amelyek elméletileg már június végén hozzáférhetőek lettek volna majdnem az összes országban. 

A HMD Global idén további új modelleket is tervez piacra dobni, azonban mint kiderült, táblagépekben nem gondolkoznak. Egy interjúban a HMD marketingigazgatója leszögezte, hogy teljes mértékben az okostelefonokra koncentrálnak, Nokia tablet idén nem lesz. 

A Nokia 9-re egyértelmű választ nem adott a vezető, ugyanakkor elárulta, hogy logikus névadási rendszert használnak, és a Nokia 6 után, valamint a Nokia 3 előtt is kapunk majd új modellt. Nokia 4 viszont soha nem lesz, mert Ázsiában nagyon negatív jelentése van a számnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.