Hirdetés

Soha nem volt még ilyen kényelmes az Android TV-s appok telepítése



|

Régi hiányosságot pótolt a Google.

Hirdetés

Fontos kényelmi funkciót üdvözölhetnek az Android TV-felhasználók: immáron nem csak asztali böngészőből, de mobilról is lehetséges az alkalmazások távoli telepítése a Google tévékre és streaming stickekre szánt rendszerén.

A szerveroldali frissítéssel életbe lépett változtatást egy Reddit-felhasználó szúrta ki először, aki néhány képet is megosztott a funkció működéséről.

Hirdetés

A képernyőfotók alapján, ha az adott app már a telefonunkon van, a Play Áruház egy lehetőséget ajánl fel, hogy az Android TV-s eszközünkön is telepítsük, amennyiben pedig mindkét helyen installáltuk, egy erről szóló tájékoztató szöveg (Installed on all devices) jelenik meg. Ha viszont még sehol sem telepítettük az alkalmazást, egy listát láthatuk az elérhető eszközökről.

A beszámolók szerint egyelőre nem mindenkinél tűnt fel az új lehetőség, és pillanatnyilag az sem világos, hogy a funkció csak a redditező által is használt Chromecasten, vagy tényleg bármelyik, Android TV-t futtató eszközzel működik, de szurkolunk az utóbbinak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.