Hirdetés

Sok a stressz? A Spotify segít rajtad!



|

Garantáltan lemész alfába a Spotify legújabb dobásától.

Hirdetés

A zenestreaming piac vezető szereplője, a svéd Spotify még a múlt hónapban jelentette be, hogy sok-sok év után meghallgatta a vájtfülűek könyörgését, és ha csak fizetős formában is, de végre veszteségmentes tömörítéssel is élvezhetővé teszi a katalógusát.

A platformnál pedig a jelek szerint nem mentek nyári szünetre, most ugyanis egy újabb jó hírrel szolgáltak a közönségnek, ezúttal egy promóciós partnerség képében, amelyet a Calm meditációs alkalmazás fejlesztőjével kötöttek.

Hirdetés

Ennek keretében a Spotify felhasználói most ingyen kóstolhatnak bele a Calm népszerű relaxációs tartalmaiba. A San Franciscó-i cég összesen 11 műsort tett hozzáférhetővé a zenestreaming-platformon, köztük például kifejezetten kezdőknek szóló, stresszoldást célzó vagy alvást segítő összeállításokkal.

A Calm közleménye alapján a Spotifyra elhozott tartalmakat úgy tervezték, hogy támogassák a mentális jólétet, segítsenek az embereknek jobban aludni, csökkenteni a stresszt és a szorongást, valamint tudatos szokásokat kialakítani. A relaxációs műsorok alapvetően ingyenesek, de mindegyiknek van olyan része, amelyért már fizetni kell, vagy feliratkozni a Calm ingyenes próbaidőszakára.

A cég egyébként még 2012-ben indította útjára a meditációs alkalmazását, amely tavaly őszi adatok szerint már több mint 4 millió előfizetővel bír, így akit érdekel a téma, annak mindenképp érdemes élnie a Spotify és a Calm közös promóciójával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.