Hirdetés

Sok újdonsággal készül a Google kamerás appja



|

Motion blur, audio zoom és vakubeállítási funkciókkal jön a Google Camera 7.5 app.

Hirdetés

Az Android 11 bétát futtató Google Pixel mobilokra befutott a Google Camera app 7.5-ös verziója, amely több új funkciót is tartalmaz. Ezek mindegyike elérhető lesz elvileg a Pixel okostelefonokon. A 9to5Google beleásta magát az APK fájl kódjába, és kiderítette, hogy melyek ezek az újdonságok. Ezen felül a kód említést tesz a Pixel 4a, a Pixel 4a 5G és a Pixel 5 mobilokról is, vagyis tényleg nem lesz Pixel 5 XL. 

Hirdetés

Az újdonságok egyike a motion blur effekt, ez az éjszakai mód és a többi lehetőség mellett jelenik majd meg. Az ilyen módban lőtt fotók azokhoz hasonlítanak majd, amelyek a mozgó objektumokról DSLR-minőségben szoktak készíteni. 

Szintén újdonság lesz az audiozoom funkció, ami videofelvétel során fókuszálja a mikrofont abba az irányba, amerre nagyítunk. Hasonlót tudnak többek között a Samsung csúcskészülékek is. Jó eséllyel ezt régi Pixelek nem kapják meg, mert speciális hardver is kell hozzá. Állítható lehet viszont a vaku intenzitása, de erre is várni kell még egy darabig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.