Hirdetés

Sokat fejlődött a Telegram



|

Új meghívórendszer, kedvencekbe rendezhető matricák és egyszerűbb válaszok - frissült a Telegram.

Hirdetés

Az elmúlt években nagy figyelmet kapott a Telegram üzenetküldő, amely az egyik legnépszerűbbé nőtte ki magát a piacon. Természetesen folyamatosan frissül, és ezúttal is bővült néhány újdonsággal az Android és iOS rendszerekre írt verzió. 

Hirdetés

Az egyik nagy újdonságot az új meghívórendszer jelenti, amelyen keresztül a Telegram felhasználói meghívhatják azokat az ismerőseiket, akik még nem használják a szolgáltatást. Az új funkció a névjegyeknél érhető el, és könnyebb, gyorsabb meghívást garantál az eddiginél. 

Az új verzióban egybegyűjthetjük továbbá a kedvenc matricáinkat. Amennyiben az apphoz legalább öt matricacsomag van telepítve, akkor egy külön kategóriába gyűjthetjük össze a kedvenceinket, amelyeket a csillagozott részből még gyorsabban elérhetünk. 

Fejlődött a válaszrendszer is, amelynek keretében ha valaki válaszol nekünk vagy megemlít minket egy csoportban, akkor erre egy "@" szimbólum figyelmeztet a chatlistában. A beépített lejátszó immáron a Twitch-videókat is támogatja, a streamek kép a képben módban jelennek meg chatelés közben. Hanghívás közben pedig külön ikon tájékoztat a jelerősségről. 

Az iOS-es kiadásban újdonság, hogy bármilyen fotó szerkeszthető elküldés előtt, ha a vágólapról lett beillesztve egy beszélgetésbe. Androidon pedig egy üzenet továbbításakor már több címzett is megadható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.