Hirdetés

Sokat javulhat a OnePlus 5 üzemideje



|

A következő szoftverfrissítés nagyban javíthat a készülék üzemidején.

Hirdetés

A OnePlus készülékek tulajdonosai már hozzászokhattak a gyakori szoftverfrissítésekhez: a gyártó igyekszik gyorsan reagálni a felmerülő problémákra, és mindent kijavítani. 

Hirdetés

A francia Frandroid értesülései szerint hamarosan újabb csomag jön az OxygenOS-hez, amely jelentős lesz a OnePlus 5 számára. 

A frissítés legfontosabb újdonsága az lesz, hogy sokat javít az üzemidőn. A gyártó kernelszintű, jelentős módosításokon dolgozik, és a hardverelemek közötti kommunikáció kezelésének javításával nő majd az üzemidő. 

A Energy Aware Scheduling technológia beépítésével jobban kiaknázzák a big.LITTLE architektúra lehetőségeit, amelyre a Snapdragon 835 chip is épít. Végeredményben a magok kezelése és a feladatok végrehajtása hatékonyabbá válik. Ez a technológia a Pixelnél és a Pixel XL-nél is engedélyezve lett már, többek között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.