Hirdetés

Sokkal könnyebb lesz az ismerkedés a Tinder új funkcióival



|

Teljesen megújult profilok segítik a jég megtörését.

Hirdetés

Bármennyire is leuralta a világot a Tinder az utóbbi években, a párkeresés ezen módja olykor bizony egészen lélektelen tud lenni, hiszen szinte csak fotók alapján válogatunk a potenciális jelöltek között, ha pedig még össze is jön a várva-várt match, akkor is egy olyan emberrel kell csevegést kezdeményezni, akiről szinte semmit sem tudunk.

Nem csoda, hogy ezek az első beszélgetések többnyire recsegnek-ropognak, ha nem egyenesen iszonyú kínosak, ám a Tinder most egy sor új funkcióval igyekszik segítő kezet nyújtani az online szerelem keskeny mezsgyéin botorkáló felhasználóknak.

Hirdetés

A randiapp ugyanis kissé felrázta a profilokat, hogy azok többet áruljanak el a párkeresésről. Ennek eszközeként mostantól ún. promptokon keresztül rövid válaszokat oszthatunk meg olyan előre rögzített kérdésekre, mint pl. hogy mi az első tétel a bakancslistánkon, emellett pedig profilkvízeket is összeállíthatunk és info tagekkel is árulkodhatunk a minket jellemző vagy érdeklő dolgokról.

Aki él a fenti eszközökkel, az elméletben nagyobb eséllyel találhat hozzá passzoló jelölteket, és persze kezdeményező félként is örvendetes lehet, ha nem a sötétben kell tapogatózni. Az alkalmazás üzemeltetője mindazonáltal az új funkciók esetében is lehetővé tette a problémás tartalmak jelentését, így itt sem lehet akármit megosztani.

Ezzel viszont még nincs vége, a Tinder ugyanis emellett több ponton is megpiszkálta a kezelőfelületet, illetve élesítette a hónapok óta tesztelt sötét módot is, aminek bizonyára sok éjszakai portyázó fog örülni. A változtatások és újdonságok teljes listáját a fejlesztők vonatkozó blogposztjában olvashatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.