Hirdetés

Sokkal pontosabb és színesebb lett a Google Térkép



|

Jobban tükrözi a valódi környezetet a megújult Google Térkép, amely sokkal színesebb, mint az eddigi volt.

Hirdetés

Aki sokszor használja a Google Térképet, az valószínűleg már tudja, hogy a műholdas nézetet leszámítva a térkép színei nem feltétlen tükrözik vissza a természetes környezetet és annak jellegét: főleg a parkokról, zöld területekről vagy éppen kopár vidékekről van szó. A Google most azonban frissítette a Térkép szolgáltatását, amely innentől kezdve sokkal színesebb, és a valóságnak jobban megfelelő. A parkok zöldek lesznek, a sivatagok bézsesek, a havas hegycsúcsok fehérek. 

Hirdetés

Ehhez elegendő csak megnyitni a Google Térkép webes felületét, és szétnézni a megújult színek okán a világban. A Google azt mondja, a fejlesztéseket egy színfeltérképező algoritmusnak köszönhetjük, ami a műholdas képek alapján dolgozott. A változtatások 220 országot és a Google által támogatott minden területet érintenek. 

Hamarosan pedig még pontosabbak lesznek a térképek, mert részletesebb utcanézet jön, amelynél a járdaszigetekre és egyebekre is odafigyelnek. Így pedig navigálni is könnyebb lesz, bármerre is megyünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.