Hirdetés

Sosem találod ki, hogy honnan van a Huawei Mate 20 Pro kijelzője



|

Igen látványos kijelzőt kapott a Huawei legújabb zászlóshajója, de nem a Samsung gyártotta a benne lévő panelt.

Hirdetés

Az elmúlt években újra és újra bebizonyosodott, hogy ha valaki a legjobb, legszebb és legmodernebb kijelzőket szeretné, akkor a Samsungtól kell vásárolnia (ez a gyártókra is igaz). A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro között rengeteg különbség van, többek között a képernyő sem ugyanaz a két modellben. 

Hirdetés

A Huawei Mate 20 Pro lekerekített szélű panelt kapott, sajnos igen vaskos szenzorsávval, ami felül belóg a képernyőbe. Némi vigaszt jelenthet, hogy míg a normál Mate 20 csak vízcsepp alakú bevágást kapott, addig itt már van villámgyors, 3D-s arcfelismerés is. 

A Mate 20 Próban lévő kijelző nem csak nagyobb felbontású, de jobb minőségű is. Legalábbis elméletben mindenképp, hiszen manapság a csúcsot az OLED jelenti, az LCD-t minden gyártó rosszabbnak állítja be. 

A Huawei tavaly a Samsungtól rendelt kijelzőket a Mate 10 Próba, azonban egy ideje már halljuk, hogy inkább a kínai BOE termékeit használná a cég. A szövetség időközben elindult, ennek az eredménye pedig az, hogy a Mate 20 Pro hajlított OLED-kijelzőit a BOE szállította

Amennyiben a következő hónapok során nem merülnek fel hibák, és a felhasználók elégedettek lesznek az új képernyővel, akkor a BOE akár az Apple kegyeit is elnyerheti jövőre. Mostanáig a kínai kijelzőgyártó az LCD technológiára koncentrált, de egy ideje már egyeztet az Apple-lel. A Mate 20 Pro fő beszállítója is lett időközben. Azt nem tudni, hogy a Mate 20X AMOLED-kijelzőjét melyik cég gyártotta, de a Mate 20 RS Porsche Designba elvileg ugyanaz a panel kerül, mint a Mate 20 Próba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.