Hirdetés

Sötét móddal újított a Google Fotók



|

A Google Fotók a következő alkalmazás, amelyben sötét móddal újított a Google. Így a késő esti órákban már ez az app sem bántja a szemeinket.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a mobilpiacon az egyik legnagyobb trendet manapság a sötét mód jelenti. Mivel a Google dizájnnyelve eddig a vakítóan fehér háttérelemekre épített, ezért sokan várják már, hogy a Google különféle appjai is megkapják a sötét módot. 

Hirdetés

A Google egyre több és több alkalmazásába építi be ezt az újítást, amelynek hála nem csak a szemeinket kímélhetjük jobban a késő esti órákban, de akár az OLED-kijelzős mobilunk fogyasztását is csökkenthetjük, megnövelve így annak üzemidejét. 

A YouTube és a Google Térkép már korábban megkapta a sötét módot, nemrég a Google Keep is frissült, most pedig a Google Fotók kapta meg az újítást. 

A sötét mód a visszafogott színekkel konkrétan a 4.17.0.249919200 verziótól érhető el. Az XDA jelentése szerint egyesek már megkapták a legújabb buildet, de a többségnek még várnia kell, mire a Google nagyobb hullámban is elérhetővé teszi azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.