Hirdetés

Partimóddal újított a Spotify



|

A közösségi távolságtartás idején egy kicsit könnyebbé válik a zenehallgatás a Spotify Group Session funkciójával.

Hirdetés

A Spotify azt szeretné, ha mostantól egy kicsit mindenki könnyebben partizna a közösségi távolságtartás idején, legyen szó esetleg csak egy otthoni, családi táncbajnokságról. Ezért a cég bemutatta az új Group Session nevű funkcióját, amely lehetővé teszi két vagy több Premium felhasználó számára, hogy valós időben irányítsák a zenét, és hozzájáruljanak egy csoportos lejátszási listához is. 

Hirdetés

A funkció használatakor az egyik prémium csomagos felhasználó lesz a host, és megoszthat egy szkennelhető kódot a vendégekkel. Ezután a csoport tagjai a megosztott listáról lejátszhatnak, kihagyhatnak, átléphetnek dalokat, de újakat is felvehetnek. Korábban a megosztási lehetőségek jóval korlátozottabbak voltak, alapvetően közös lejátszási listákat hozhattak létre az előfizetők a barátokkal, illetve a Spotify családi csomagján keresztül. 

A partizós funkció jelenleg béta állapotú, a felhasználói visszajelzések alapján a jövőben még tovább csiszolja majd a Spotify. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.