Hirdetés

Spotify-támogatást kapott a Google Óra alkalmazása



|

A zenei ébresztőt ezentúl a Spotify is adhatja a Google alkalmazásával - frissült a Google Óra.

Hirdetés

A Google Android operációs rendszert futtató okostelefonokra írt Óra alkalmazása olyan funkciót kapott, amire sokan vártak már. Ezentúl zenei ébresztőket is hozzá lehet adni az alkalmazáshoz, így bárki megadhatja a kedvenc számait a klasszikus hangok helyett. 

Hirdetés

Ehhez a Google Óra Spotify-támogatást biztosít, és szerencsére a zenei streamingszolgáltatás ingyenes és fizetős ügyfelei egyaránt élvezhetik ezt a funkciót. Ehhez persze az Óra és a Spotify appok aktuális, legfrissebb verziójára is szükség van. A beállítás csak ezekkel oldható meg. 

Az app ezután lehetővé teszi a böngészést a nemrég lejátszott zenék között, és segít választani a Spotify válogatott, reggeli lejátszási listáiról. Természetesen konkrét dal is kereshető, maga az Óra app pedig az ébresztő kikapcsolása után is képes folytatni a lejátszást. 

A Google szerint a héten mindenkihez eljut a Play Áruházon keresztül a frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.