Hirdetés

Visszatérhetnek a Spotify-ra a dalszövegek



|

Valós idejű dalszövegeket ad a felhasználók kezébe a Spotify, így könnyebb lesz zenehallgatás közben énekelni.

Hirdetés

Egyre több Spotify felhasználó számol be arról, hogy már hozzáfér olyan dalszövegekhez, amelyeket a szolgáltatás az aktuálisan hallgatott számokhoz szinkronizál. A tavalyi év végén kis számú felhasználó már tesztelhette ezt a funkciót, amivel a szolgáltatás felzárkózik az Apple Musichoz és a YouTube Musichoz. A jelek szerint most egyre több embernél válik elérhetővé ez az újdonság.

Hirdetés

Az Android Police beszámolója szerint elég sokan megkapták már az élő dalszövegeket a mobilos appban, azt viszont nem tudni, hogy mi alapján válik elérhetővé egyeseknél a funkció, és miért maradnak ki mások belőle. Van, akinél a 8.5.46.848-as bétával már él a dolog, másnál ugyanezzel a verzióval nem működik. Valószínűleg tehát szerveroldali változtatásokat eszközöl a Spotify, nem régiószinten variál. 

A dalszövegeket a Musixmatch szállítja, és egyeseknél már az asztali verzióban is elérhető. Androidon azonban már sokkal többen kapták meg. Korábban a két cég folytatott már együttműködést, de ennek 2016-ban végeszakadt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.