Hirdetés

Súlyos csalódás lehet az európaiaknak a Samsung Galaxy S24



|

Visszatérhetnek azok az idők, amikor az európai vásárlók kevesebbet kaptak a pénzükért a Samsungtól.

Hirdetés

Az okostelefonos piac legközelebbi nagy bejelentései az iPhone 15-széria szeptember 12-i, valamint a Google Pixel 8 és a Pixel 8 Pro október 4-i leleplezése lesznek, míg a Samsung rajongói jó eséllyel csak jövő január-február környékén láthatják majd, mit tartogat nekik a Galaxy S24-modellcsalád.

Addig viszont pletykák özönére számítunk, melyek sorában most egy kifejezetten csalódást keltő jóslat látott napvilágot a soron következő koreai csúcsmodelleket illetően.

Hirdetés

A veterán szivárogtatónak számító Ice Universe ugyanis nemrég az X-szé átnevezett Twitteren osztotta meg, hogy tudomása szerint a Galaxy S24-es mobilok európai kiadásai ismét a Samsung saját fejlesztésű Exynos chipjét fogják használni. Ez azért aggasztó hír, mivel korábban egészen az S22-szériávalbezárólag így járt el a gyártó, a házon belüli erőforrások pedig rendszerint lényegesen rosszabbul teljesítettek, mint az Egyesült Államokban és Ázsiában forgalmazott, Snapdragon-csúcsprocesszorral szerelt variánsok.

Így aztán rengetegen üdvözölték, hogy az idén év elején piacra dobott Galaxy S23-sorozat már mindenhol a Qualcomm chipjeit használta, ám ha Ice Universe nem téved, akkor ez sajnos csak kivételes eset volt. A szivárogtató azt írja, hogy az új Samsung-chip Exynos 2400 néven fut, 3,16/2,9/2,6/1,95 GHz-es frekvenciákkal, amit 100%-ban biztos értesülésnek nevez, beleértve az európai modellekben történő szállítást is.

Ettől persze még meglehet az esélye, hogy a pletyka téves, hiszen még több hónapunk van az új Galaxy S-modellek leleplezéséig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.