Hirdetés

Súlyos gond van az Apple Watchokkal



|

Valami nem stimmel az Apple Watchok üzemidejével, és nemcsak a legújabb modellek érintettek.

Hirdetés

Végül csalódnia kellett annak, aki esetleg abban reménykedett, hogy az idei év végre nagyobb horderejű változtatásokat hoz az Apple Watch történetében, hiszen a szeptemberben debütált Apple Watch Series 9 csak a jól bevált receptet csiszolta tovább, beemelve a gesztusvezérlést a repertoárba, illetve a némiképp továbbfejlesztett második generációs Apple Watch Ultra is színre lépett.

Az új órákkal debütált WatchOS 10 operációs rendszer viszont tartogatott egy kellemetlen meglepetést is, amit az Apple most kénytelen utólag helyrehozni.

Hirdetés

Felhasználói fórumbejegyzések alapján elsőként a 9to5Mac hívta fel rá a figyelmet, hogy a WatchOS 10.1-es frissítés telepítése óta több tulajdonos is arra panaszkodik, hogy az elvárhatónál gyorsabban merül az almás okosórája, a probléma pedig nemcsak a legújabb modelleket, de az olyan régebbi kiadásokat is érinti, mint az Apple Watch Series 4.

A cupertinóiak ugyan nem adtak ki közleményt az ügyben, a MacRumors viszont több forrásból is hozzáfért egy belsős használatra szánt memóhoz, amely alapján az Apple-nél is tudnak a hibáról, és már dolgoznak a szükséges szoftveres javításon. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mikor futhat be a frissítés, a céges dokumentumban mindössze annyi áll, hogy "hamarosan" érkezik a ragtapasz, így az érintetteknek remélhetőleg már nem kell túl sokáig együtt élniük a fáradékonnyá vált okosóráikkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.