Hirdetés

Szavazz: melyik az elsődleges böngésződ asztali PC-n vagy laptopon?



|

Magabiztosan nyer a Chrome vagy a nyakára hág az Edge? Vissza tud vágni a szebb napokat is megélt Firefox vagy egy titkos favorit lesz a befutó?

Hirdetés

Régi harcosok búcsúznak, új versenyzők érkeznek, folyamatosan változnak az erőviszonyok a böngészők piacán. Átmenetileg - akár több évig tartó időszakra - a browserek valamelyike képes dominánssá válni, de ahogy annak idején a Netscape, majd az Internet Explorer trónja is megingott, ugyanúgy a Google jelenlegi piacvezetője, a Chrome uralkodása sem tart majd örökké.

Lehetséges, hogy a szintén Chromium alapokra épített Edge lesz az az egy, amelyik fölébe tud kerekedni, ahogy azt sem zárhatjuk ki teljesen, hogy az idén megújított Firefox vissza tud kapaszkodni a gödörből, és magasabbra jut, mint korábban bármikor.

Hirdetés

De nem azért vagyunk most itt, hogy a '90-es évek óta váltakozó intenzitással zajló böngészőháborún lamentáljunk, hanem azért, hogy egy fontos kérdés tegyünk fel nektek. Szeretnénk tudni, hogy a PC World látogatóinak böngészési szokásai illeszkednek-e a nemzetközi trendbe, vagy épp ellenkezőleg, meglepetést tud okozni az alábbi szavazás eredménye. Most kimondottan azoknak a webböngészőknek a részesedésére vagyunk kíváncsiak, amelyeket asztali PC-n vagy laptopon fogtok munkára. A mobilos browserekre majd egy másik alkalommal kérdezünk rá. Fontos, hogy aki bármilyen okból több böngésző szolgálatait is igénybe szokta venni, ezúttal azt jelölje meg, amelyiket a legtöbbször használja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.