Hirdetés

Szavazz: neked hiányzik a telefonokról a jack csatlakozó?



|

Hat év eltelt azóta, hogy az Apple az iPhone 7-tel új korszakot nyitott, és eltávolította a 3.5 mm-es jack csatlakozót okostelefonjairól. Neked mennyire hiányzik?

Hirdetés

Nem egyszer láttuk már azt, hogy az Apple lép egy merészet, a konkurensek elkezdik kritizálni emiatt, majd viszonylag hamar követik a példáját. Így volt ez 2016-ban, amikor bemutatkozott a jack csatlakozó nélküli iPhone 7, amellyel csak egy - egyébként a dobozban megtalálható - átalakító segítségével használhattunk vezetékes füleseket, és nem tölthettük a telefont zenehallgatás közben.

Aztán hogy, hogy nem, előbb vagy utóbb az androidos gyártók is meglépték ezt, ma már nehezebb olyan telefont találni, amin még van jack.

Hirdetés

Közben egyre jobb és jobb vezeték nélküli fej- és fülhallgatók jelentek meg a piacon, amik kifogástalanul működnek (és a közhiedelemmel ellentétben nem esnek ki füleinkből), így akik eleinte sajnálták a jack hiányát, netán fel is háborodtak miatta, mára talán megbékéltek ezzel. Te hogy vagy vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.