Hirdetés

Szavazz: neked mi a fontos egy mobiltelefon akksijában?



|

Okostelefon vásárlás egyáltalán nem lényegtelen kérdés, hogy milyen teljesítményt várunk el a készüléktől. De mi a helyzet az akkumulátorokkal? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Hirdetés

Ma már egyre ritkább az a jelenség, hogy cserélhető akkumulátorral jelenik meg egy új mobil, pedig a tudatosabb vásárlók számára igenis fontos kérdés, hogy meddig tudja kényelmesen használni készülékét, illetve milyen bonyolult az alkatrészek cseréje. Főleg azért, mert a lítium-ionos akkumulátorok idővel mindenképpen cserére szorulhatnak. Sokan ugyanakkor nem akarnak bajlódni a részletekkel, kész és praktikus megoldásokat akarnak, és inkább a mindennapi használatra helyezik a hangsúlyt, a felhasználói élmény maximalizálása kerül előtérbe a hosszú távú gondolkodás helyett. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a PC World olvasók hogyan vélekednek a témát illetően.

Hirdetés

Az alábbi szavazásban pár fontos szempontot vetettünk fel, sajnos most nem lehet többet egyszerre megjelölni, így arra kérünk titeket, hogy próbáljátok meg a legfontosabb kritériumot kiválasztani, hogy egy vásárlás előtt mi számotokra a legfontosabb kérdés a telefon akksiját illetően. Ha pedig kommentben részletesebb véleményt mondtok, vagy más utakon keresztül közelítitek meg a problémát, annak csak örülünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.