Hirdetés

Személyes információkat szivárogtatott az NVIDIA weboldala



|

Az NVIDIA vizsgálja azon jelentéseket, amelyek szerint az áruháza véletlenszerűen szivárogtatja ki a felhasználók személyes adatait.

Hirdetés

Ha nem lenne elég az NVIDIA-nak, hogy óriási készlethiány van az új GeForce videokártyáiból, valamint az RTX 3080-as modellek gyárilag túlhajtott verziói összeomlanak a gyenge kondenzátorok miatt, akkor most itt egy újabb probléma. A jelentések szerint az NVIDIA áruháza személyes adatokat szivárogtat a felhasználóknak idegen emberekről, méghozzá teljesen véletlenszerűen. Nem csak e-mail-címet, de kártyaadatokat is megmutat másoktól az NVIDIA áruháza a rendeléskor. 

Hirdetés

A hiba kizárólag az NVIDIA áruházának fiókjainál fordul elő, és a felhasználók mások gyorsítótárazott e-mailjeit is láthatják a sajátjaik helyett, ha a rendelés állapotát szeretnék ellenőrizni. 

Sajnos a Twitteren terjedő bejegyzések alapján van, aki visszaél az adatokkal, és megkeres másokat, majd az illető által megvásárolt videokártyát szeretné megkaparintani. A hiba egyébként nem mindenkinél jön elő, nem tudni, hogy mennyire kiterjedt. Az NVIDIA már tud róla, és vizsgálja a helyzetet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.