Hirdetés

Személyreszabott éves összefoglalót készít a Reddit is



|

A Reddit teljes közössége rengeteget beszélt idén a kriptovalutákról, de hamarosan a személyes kedvenceinkről is kapunk statisztikát.

Hirdetés

Nemrég készítette el a Spotify a felhasználók és az egyes előadók éves statisztikáiról szóló összefoglalóját, ami az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rengeteg közösségi médiás megosztást, és így sok figyelmet generált a zenestreamelő platformnak. Nem meglepő, hogy sok más weboldal és szolgáltatás után a Reddit is csatlakozik a trendhez és december 9-én személyre szabott visszatekintést küld minden felhasználójának.

Hirdetés

Az összefoglalónkból megtudhatjuk majd, november 30-áig mennyi időt töltöttünk a közösségi oldalon, milyen posztokra reagáltunk, vagy milyen tartalmakat tettünk közzé mi magunk, illetve hogy melyik témák és közösségek voltak a kedvenceink a Redditen. Az üzemeltetők pedig azokra is gondoltak, akik anonim módon szeretnék használni a platformot, de szívesen dicsekednének a statisztikáikkal, így akár ki is vehetik a felhasználónevület az összefoglaló megosztható formáiból.

A Reddit az egyéni összefoglalók mellett néhány érdekes adatot a teljes oldal kapcsán is megosztott, az idei év eseményei után mondjuk nem meglepő, hogy az egyik legnépszerűbb témát a kriptovaluták szolgáltatták a fórumokon. Csak olyan posztból, amiben benne volt a "crypto" kifejezés, 6,6 millió került megosztásra az oldalon, a legnépszerűbb, tőzsdei és kriptovalutás közösségek pedig az r/dogecoin, az r/superstonk, az r/cryptocurrency, az r/amcstock és az r/bitcoin voltak. Kicsit meglepő, hogy a botránnyal vegyülő sikertörténete kapcsán hírhedté vált r/wallstreetbets nem került be ide, pedig a 3 legtöbb upvote-ot kapó posztot itt tették közzé.

Rendkívül sokat beszéltek még a redditezők a videojátékokról (itt az általános r/gaming mellett a Genshin Impact, a League of Legends, a Grand Theft Auto és a Final Fantasy XIV volt népszerű), a sportról, az esküvőkről, illetve az egészséges életmódról és az edzésről. 2021-ben ezekről és minden másról összesen 336 millió poszt születtett, ami majdnem egyötödével szárnyalja túl az egy évvel korábbi termést, a Redditezők erre 2,3 milliárd kommentet írtak, és 46 milliárd alkalommal kedveltek (illetve adtak upvote-ot) a közzétett tartalmaknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.