Hirdetés

Szeptember 10-én debütálnak az Apple iPhone 11 okostelefonok



|

Az Apple kiküldte a meghívókat a szeptember 10-én esedékes rendezvényére, amelyen többek között az új iPhone-ok is bemutatkoznak.

Hirdetés

Végre nem kell találgatni, immáron hivatalos, hogy az Apple szeptember 10-én mutatja be az új iPhone készülékeket. A nagy rendezvénynek a Steve Jobs Theater ad otthont. 

Hirdetés

A várakozások szerint a következő-generációs Apple Watch, néhány új iPad és egy 16 hüvelykes, csúcskategóriás MacBook Pro (megújult billentyűzettel) is debütálhat az iPhone 11 széria mellett. 

Ez utóbbiba legalább egy Pro modell érkezik, és összesen három okostelefonra számíthatunk. A két drágább modellbe a Samsung szállította a Super Retina OLED-kijelzőket. A főszerep ezúttal a tripla hátlapi kamerának jut majd (a két drágább modellen), valamint a minden eddiginél gyorsabb A13 chipnek. 

A 10,2 hüvelykes, belépőszintű iPad elvileg nagyon vékony kávával támad majd, azonban jó eséllyel erről is leveszik a jackcsatlakozót. A dupla hátlapi kamerát és a gyorsabb processzort is emlegetik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.