Hirdetés

Szeptember 10-én jön az iPhone 11 Pro Max



|

Tulajdonképpen maga az Apple árulkodott az új modellek bemutatójának dátumáról.

Hirdetés

Az Apple a regisztrált fejlesztők számára nemrég adta ki az iOS 13 hetedik bétáját, és a kódban egy nagy utalást rejtett el arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor mutatja be az idei új iPhone-okat. 

Hirdetés

Igazából egy olyan képernyőképről van szó, amin a dátum szeptember 10., kedd. A mellékelt név pedig egyértelmű utalás arra, hogy ez lesz a rendezvény időpontja, amelyen debütálnak az új mobilok. Tavaly ugyanezen az elemen szeptember 12-i dátum volt látható, ami épp a bemutató napja volt. 

Mindezzel az Apple tartja magát az elmúlt években látott szokásához, így az előrendelések valószínűleg szeptember 13-án kezdődnek, a kiszállítások pedig 20-án, a második hullámban 27-én. A régebbi iPhone-okra 23-án érkezhet meg a végleges iOS 13. 

Mindezek mellett több forrás is arról adott hírt, hogy változtat a névadási szokásain az Apple, az olcsó modellt már nem akarja külön jelzővel illetni. Így az egyszerűen iPhone 11 lesz, míg a Pencillel kezelhető két prémium modell iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max néven jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.