Hirdetés

Színarany okosóra és okosszemüveg – kipróbáltuk a Huawei vadonatúj termékeit



|

Dupladriveres fülhallgató, 18K-s arany karóra, új tablet és egy okosszemüveg - különc és luxus viselhető okoseszközöket mutatott be a kínai gyártó.

Hirdetés

Szeptember igen fontos hónap: a tech cégek ráfordulnak az őszi szezonra, még gyorsan bemutatnak egy csomó újdonságot, és ezeket szinte azonnal le is szállítják a szaküzletekbe, hogy bármikor meg is vásárolhassuk őket.

Nos, a Huawei sem akart kimaradni ebből a buliból, sőt, feltett szándéka volt olyan eszközöket bemutatni az európai piacon, amelyek még az iPhone 15 ragyogását is elhomályosítják. A cég Barcelonában villantotta meg legújabb viselhető okoseszközeit, amelyek hamarosan a magyar szaküzletekbe is megérkeznek - legalábbis egy részük.

Hirdetés

Az est főszereplője a Watch GT 4 és arany testvére

A legfontosabb bejelentés a Huawei Watch GT 4-es okosóra, amely kisebb, hölgyeknek szánt, illetve nagyobb, férfiaknak szánt változatban mutatkozott be sok-sok extra funkcióval, új külsővel és 100 ezer forintos indulóárral. Az órát már egy ideje próbálgattuk, így tesztünkből megtudhatod, tényleg olyan jó vétel-e, mint amilyennek elsőre látszik.

De nem ez az egyetlen új óra a kínai gyártótól. Egy abszolút non plus ultra modellt is bejelentett, ami a luxus legfelső szintje: a Watch Ultimate Gold Edition ugyanis 18 karátos színarany bevonatot kapott, még a szíja is titánból van és minden porcikájában az abszolút prémiumot képviseli. Nem is csoda, hogy 2999 Eurós árat határozott meg a gyártó, sőt, ezt az órát a bejelentési ceremónián is több biztonsági őrrel védte. Információink szerint a Gold Editionnek minden esélye megvan, hogy felbukkanjon hazai kereskedőnél is, de persze csak akkor, ha úgy találják, van rá kereslet.

Huawei FreeBuds Pro 3 - dupla élvezet

Megújult dizájnnal, kisebb töltőtokkal és kisebb tömeggel érkezett meg a Huawei új, prémium TWS-fülese. A fő fókusz a hangminőség javításán volt, 11 mm-es a driver, kapott egy magashangokért felelős egységet is, adaptív hangzást, manuális EQ-t és az AptX HD-t leszámítva minden modern hangátviteli szabványt is támogat. Egy töltéssel 6,5 órát bír, ha pedig a tokba is visszateszed néha, 31 óra a teljes lejátszási idő. A FreeBuds Pro 2+-nál bemutatott pulzusmérés viszont kimarad, erről nem szóltak a bejelentéskor. Az új Freebuds Pro 3 ára 199 Euro, és első körben csak fehér színben lesz kapható hazánkban, a másik két szín későbbre várható.

Huawei Eyewear II és MatePad 11"

Jobban látsz és hallasz ezzel a kiegészítővel, ami a gyártó szerint még divatos is. A keret mindössze néhány gramm, fémből készült, ahogy a zsanérok is, a nyitott kialakítású, integrált hangszórókkal pedig még egyszerűbbé válik a zenehallgatás, telefonhívás, miközben a füledet nem kell bedugaszolni. Ezt Private Acoustic 2.0 technológiának nevezte el a cég, de hogy mennyire hatékony, illetve mennyire lesz sikeres maga a termék, azt nehéz megjósolni. Mindenesetre az ára kissé borsos, 299 euró, ráadásul kezdetben nem várható, hogy hazánkban is kapható lesz.

A Huawei MatePad 11'' valójában egy 11,5"-os, speciálisan matt kijelzőt kapott, amire PaperMatte Editionként hivatkozik a cég. A táblagépről sajnos nem sok szó esett a bejelentéskor, mindössze annyit tudtunk meg, hogy 499 Euróért indítja az európai piacon a Huawei, és hogy egyelőre Magyarországon nem lesz elérhető. Persze azért a kézírást kipróbáltuk rajta, és bár a matt bevonat tényleg jól mutatott (nem csillant be a kijelző), a papírszerű érzés elmaradt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.