Hirdetés

Szinte minden fontos infó kiszivároghatott a Samsung Galaxy S24 Ultráról



|

Néhány korábbi értesülést is megerősít a legújabb S24-szivárgás.

Hirdetés

A Samsung ugyan csak február környékén fogja leleplezni a legújabb csúcsmobiljait, ám az utóbbi hetekben úgy meglódult az S24-szériával kapcsolatos pletykavonat, mintha az Apple és a Google példáját követve a koreaiak is az őszi szezonban lőnék el a puskaport.

Ezt a fordulatot persze teljesen kizárhatjuk, de az tagadhatatlan, hogy az utóbbi időben fokozott aktivitást mutatnak a szivárogtatók, amihez most egy átfogó jelentéssel tette hozzá a magáét az ismert forrásnak számító Yogesh Brar.

Hirdetés

A mostanság már X néven üzemelő Twitter felületén megosztott beszámoló egybecseng néhány korábbi híreszteléssel, de előbb kezdjük azzal, mit is állít konkrétan Brar a 2024-ben érkező Samsung Galaxy S24 Ultráról:

  • 6,8 hüvelykes QHD+ Dynamic AMOLED LTPO kijelző, 120 Hz-es képfrissítéssel
  • Titán keret
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor
  • 200 MP + 12 MP + 50 MP + 10 MP hátlapi kamerarendszer
  • 12 MP-es előlapi kamera
  • 5000 mAh akkumulátor, 45 W-os gyorstöltéssel
  • Android 14 operációs rendszer, One UI 6 kezelőfelület

A titán keretről júniusban hallhattunk először a szintén veterán szivárogtatónak  számító Ice Universe-től, ahogy az eddig használt 10 MP-es szenzort váltó 50 MP-s telefotó kamera érkezését is ő szellőztette meg eredetileg. Az új jelentés ugyanakkor cáfolni látszik azt a korábbi pletykát, mely szerint az S24 Ultra és az S24+ 5000 mAh-s, 65 W-tal tölthető akkut kapnak.

Végezetül pedig érdemes kiemelni a Snapdragon 8 Gen 3 csúcsprocesszorra vonatkozó előrejelzést is. A napokban röppent fel a híresztelés, hogy az európai vásárlók ismét a Samsung saját fejlesztésű, többnyire gyengébben teljesítő Exynos-chipjét kaphatják az S24-sorozatban, ám ez azóta annyival finomodott, hogy a zászlóshajó Ultrát állítólag mindenhová a Snapdragonnal szállítják majd. Brar márpedig most meg sem említette az Exynost a csúcsmodell kapcsán, így egyelőre joggal reménykedhetünk ebben a forgatókönyvben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.