Hirdetés

Szinte minden kiderült a Nokia 9 PureView csúcsmobilról



|

Újabb renderelt képen bukkant fel az 5 hátlapi kamerával rendelkező csúcsmobil, amely február 24-én mutatkozik be.

Hirdetés

A Nokia 9 PureView-ról már több kép is kiszivárgott, így mostanra tiszta sor, hogy a hátlapra tényleg 5 kamera kerül. A 91mobiles nemrég újabb renderelt képet tett elérhetővé, amely gyakorlatilag minden oldalról megmutatja az új csúcsmobilt. 

Hirdetés

A hátlapon ott a Zeiss felirat, az 5 kamera Zeiss optikával, egy LED-es vaku és az autofókuszt segítő modul is. Vagyis összesen 7 kivágás van. Elvileg a nagyobb felbontású elsődleges szenzort egy szuperszéles-látószögű, egy telefotós, egy monokróm és egy mélységérzékelős szenzor segíti majd. 

Állítólag az 5,99 hüvelykes AMOLED-kijelző 2880 x 1440-es felbontást és 18:9-es képarányt kap, ami alá sajnos a tavalyi Snapdragon 845 kerül, de legalább 8 GB RAM-mal és minimum 128 GB tárhellyel. A szelfikamera 12 megapixeles lesz, az akku pedig 4150 mAh-s. Lesz képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó is, de jackcsatlakozó sajnos nem. A gyorstöltő 18 wattos lehet. A HMD Global már most garantálta az Android Q és az Android R frissítéseket az Android One program részeként. A mobil vételára 800-900 euró lehet. 

A várakozások szerint ez lesz a feltámadás óta az eddigi legjobb Nokia mobil, amely ráadásul új szintre repíti a többkamerás őrületet, amit a Huawei kezdett a P20 Próval. A Nokia 9 PureView február 24-én mutatkozik be, másnap pedig kezdődik az MWC. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.