Hirdetés

Szinte mindent tudunk a Motorola új telefonjáról



|

A napokban piacra kerülő készülékről már gyakorlatilag minden tudható.

Hirdetés

A Motorola soron következő felső-középkategóriás okostelefonjának debütálása már nagyon közel jár, így a vállalat szinte minden részletet előre közölt a nyilvánossággal. Az új, április 3-án debütáló termék akár 50 wattos vezeték nélküli töltésre is képes, IP68-as a víz- és porállósága, és számos további olyan dolgot kínál, amit a vásárlók nem feltétlen várnának el egy prémium kategória alatti készüléktől.

A készülék formavilága meglehetősen modernre sikerült, hiszen a kijelző ismét lekerekített az oldalsó éleknél, míg a kameramodul már ferde peremmel rendelkezik. A telefon kerete fémből készült, a hátlap pedig a változattól függően műbőr vagy gyöngyházfényű felületet kapott.

Hirdetés

Az Edge 40 Próval ellentétben a Motorola már nem csúcskategóriásnak kikiáltott processzort használ, hanem a Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3-t, amely alacsonyabb áron is remek teljesítményt nyújt, és mindehhez akár 12 GB RAM-ot és 512 GB tárhely csapódhat. A 6,7 hüvelykes pOLED kijelző 144 Hz-es frissítési frekvenciás teljesítménye, 1,5K felbontása és 2000 nit csúcsfényereje szintén a kategória többi darabja fölé emeli.

A magyar piacra tavaly visszatérő vállalat egy 50 MP-es fő kamerát, egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamerát makró funkcióval, és egy 10 MP-es teleobjektívet épített be, amely a digitális zoommal együtt állítólag összesen 30-szoros zoomra is képes. A szelfikamera egy nagy felbontású 50 MP-es érzékelőt kombinál egy f/1,9-es objektívvel.

A 4500 mAh kapacitású akkumulátor USB-C-n keresztül akár 125 wattal is tölthető. A vezeték nélküli töltés maximum 50 wattos teljesítményen lehetséges. A Motorola felhívja a figyelmet arra, hogy az okostelefont bizonyos régiókban 68 wattos töltővel szállítják, így a 125 wattos töltés kihasználásához a felhasználóknak új töltőt kell vásárolniuk. A Motorola Edge 50 Pro Android 14-es operációs rendszerrel érkezik, és a cég ígérete szerint az Android 17 kifutásáig kap frissítéseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.