Hirdetés

Szinte teljesen eltüntethető a Galaxy Z Fold4 gyűrődése, de nem érdemes próbálkozni



|

Egyszerű módszerrel lehet esztétikusabb a telefon, de a Samsung nem javasolja a trükközést.

Hirdetés

Jelenleg abszolút uralja a hajtogatható telefonok piacát a Samsung, akik minden évben frissítik a kínálatukat, a Galaxy Z Fold4 pedig egy igazi erőgép. A dél-koreai gyártó legújabb eszköze a lehető legerősebb SoC-vel, a Snapdragon 8 Plus Gen 1-nal került a piacra, ehhez illeszkedve pedig a telefon többi specifikációja is abszolút első osztályú.

Van azonban egy szépséghibája a telefonnak, amivel egyelőre nem tud mit csinálni a Samsung.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Z Fold4 egyetlen igazán zavaró hibája, hogy a belül található, 7,6"-es főképernyő közepén egy gyűrődés látható. Ennek jelenléte persze mérséklődött az elmúlt években, eltüntetni azonban még mindig nem sikerült. A Samsung minden hajlítható telefont egy előre felrakott, erős ragasztóval a helyére fixált képernyővédővel csomagol, ami ugyan fontos védelmet biztosít, de a gyűrődést is sokkal hangsúlyosabbá teszi.

Az Ice Universe névre hallgató Twitter-felhasználó egy egyszerű megoldást kínál a problémára. A képen, amit közzétett, tisztán látható, hogy a képernyőfólia eltávolításával a gyűrődés is szinte teljesen eltűnik.

Ugyan esztétikailag mindenképp jót tesz a telefonnak a fólia lekaparása, a Samsung nagyon nem javasolja a dolgot, sőt, a Phone Arena beszámolója szerint idén még erősebb ragasztót használnak, mint tavaly, ugyanis több Fold3 tulajdonos panaszkodott arra, hogy magától elvált a képernyővédő. A veszélyre még Ice Universe is felhívja a figyelmet, aki leírja, ha valaki eltávolítaná a vaskos védelmet, mindenképp különös odafigyeléssel hajtsa végre a műveletet. Mi senkinek nem javasoljuk az ilyenfajta módosításokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.