Hirdetés

Szintet léphet a gyorstöltésben az iPhone 15 széria



|

Egy lépéssel közelebb kerülhetnek az iPhone-ok az androidos csúcsmodellek gyorstöltési képességeihez.

Hirdetés

Az Apple nagy valószínűséggel egy hónapon belül leleplezi az iPhone 15 szériát, amelynek kapcsán már számos izgalmas értesülés látott napvilágot, ezek közül pedig az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy az új generáció összes tagja USB-C töltőcsatlakozóval fog érkezni, leváltva a 2012 óta használt Lightning-szabványt.

Az USB-s átálláshoz kapcsolódóan a neves szivárogtatónak számító Ming-Chi Kuo már tavaly megpendítette, hogy egyes iPhone 15-ök akár nagyobb töltési sebességet is támogathatnak a jelenlegi maximális értéknél, most pedig egy újabb jelentés utal erre.

Ezúttal a 9to5Mac iparági forrásokra hivatkozó cikke írja, hogy az iPhone 15 sorozat "bizonyos tagjait" akár 35 W-os teljesítménnyel is feltölthetjük majd. Ez nem óriási, de azért számottevő előrelépés lenne az iPhone 14 Pro és Pro Max esetében elérhető 27 W-os maximumnál, és egy leheletnyivel közelebb hozná az almás telefonokat az androidos konkurenciához, ahol már a 240 W-os töltésre is van példa.

Hirdetés

Az előrejelzések alapján a cupertinóiak az idén is négy új iPhone-t hoznak nekünk, ha pedig valóban sor kerül a 35 W-os gyorstöltés bevezetésére, akkor az nagy valószínűséggel a drágább iPhone 15 Pro és 15 Pro Max modelleket érinti majd. Ezzel párhuzamosan viszont megeshet, hogy az Apple az alap iPhone 15-nek és az iPhone 15 Plusnak is dob egy csontot, és valamivel feljebb tornázza a töltési teljesítményt az iPhone 14/Plus 20 W-os értékéről.

Tim Cookék általában szeptember második keddjén szokták bemutatni az új telefonokat, így jelen pillanatban a szeptember 12-i leleplezés tűnik valószínűnek, egy korábbi pletyka viszont azt állítja, hogy ezúttal 13-án szerdán kerül sor az iPhone 15-nek szentelt műsorra.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.