Hirdetés

Színváltós mobilt rakott össze a Vivo



|

Ez a Vivo prototípus nem úgy vált színt, mint a CD-re hasonlító Galaxy Note 10-hátlap, hanem tényleg konkrétan vált a színek között.

Hirdetés

Minden egyes prémium mobilnál sokat beszélnek a gyártók és a YouTuberek a hátlapról, pedig a felhasználók többsége az első perctől kezdve tokot tesz a készülékére, így teljesen mindegy, hogy milyen színű, matt vagy fényes, üveg vagy műanyag az a hátlap. Ennek ellenére nagy erőket és pénzeket tesznek a fejlesztésekbe, a Vivo most például színváltós hátlapi panelt hozott össze az egyik prototípus állapotában lévő okostelefonjánál. 

Hirdetés

Itt nem színátmenetes vagy sokszínű megoldásról van szó, a hátlap tényleg színt cserél, méghozzá az elektrokromizmus elvén. A jelenséget korábban ablakgyártók igyekeztek kiaknázni. 

A Vivo demójában egyébként a hátlap ezüst és liláskék színek között tudott váltani, de a szakértők szerint a többletköltségeket figyelembe véve nem valószínű, hogy életképes lenne ez az ötlet. A Vivo pedig nem árulta el, hogy élesben is bevetné-e a mutatványát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.