Hirdetés

Szól majd az Apple, ha egy iOS-frissítés belassítja az iPhone-odat



|

A brit kormány vizsgálatának hatására az Apple belement, hogy értesíti a felhasználókat, amennyiben egy iOS-frissítés a készülékük lassulásához vezetne.

Hirdetés

A múlt évben top téma volt, hogy az Apple-nek kellene-e értesítenie a felhasználókat arról, ha egyes rendszerfrissítései lelassítanák az iPhone készüléküket. A brit versenyhivatal egy külön vizsgálatban igyekezett többet kideríteni. 

Hirdetés

A vizsgálat csak azután kezdődött el, hogy az Apple beismerte: a 2017 végén érkezett iOS-frissítés belassította a régebbi iPhone készülékeket. Azóta tech szemmel sok idő eltelt, most pedig a brit kormány és az Apple megtalálta a közös hangot. 

Az Apple hivatalosan is beleegyezett, hogy értesíti majd a felhasználókat, ha egy iOS-frissítés esetleg rontaná az iPhone készülékük teljesítményét. A brit kormány szerint az Apple könnyen hozzáférhető információt biztosít majd az akkumulátor állapotáról és a váratlan kikapcsolásokról is - ezt az Apple már korábban megtette egyébként. 

Mindez az Apple jelenlegi és jövőbeli iPhone készülékeire is vonatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.