Hirdetés

Szuperszelfikkel jön a Google Pixel 3 XL



|

A Google nagy hangsúlyt fektet idén a szelfikre, de a Visual Core is fejlődik a Pixel 3-as szériával.

Hirdetés

Az elmúlt napokban megállíthatatlanul jöttek az újabb és újabb szivárgások a Google Pixel 3 XL csúcstelefonjáról. Az oroszok már kamerás összehasonlítót is csináltak. 

Hirdetés

A 9to5Google előásott egy újabb érdekességet, amely alapján a Pixel 3 szériás okostelefonok nagyon komolyan koncentrálnak majd a szelfikre. Ennek keretében a készülékek szuperszelfik készítését is támogatják majd. 

Egyelőre senki sem tudja, hogy mi lehet az a szuperszelfi, de a Google valószínűleg egy második előlapi kamerával dobja fel a bokeh effektet a meglévő algoritmusok finomhangolásán túl. 

Az arcokat továbbra is gombnyomásra lehet majd szépíteni, természetes és puha opciókkal. A zoom is adott lesz a szelfiknél. Az egyik kamera ráadásul széleslátószögű, vagyis többen is elférnek majd a fotókon.  

Ami a hátsó kamerát illeti, a Google továbbra is elkötelezett, hogy megmutassa: nem kell dupla kamera, egy is elég az elképesztően jó fotókhoz. A 12,2 megapixeles szenzor kevés fény mellett is remekel majd, a frissített Visual Core pedig nem a HDR+ algoritmust támogatja majd. A részleteket egyelőre nem ismerjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.