Hirdetés

Szürreális a Tesla elektromos motorjával meghajtott Volkswagen T3-as



|

A videót megnézve olyan érzésünk támadhat, mintha nem is az átalakított retró szörnyeteg hangját hallanánk. Pedig de.

Hirdetés

A Volkswagen Transporter harmadik generációját, vagyis a T3-as masinákat eredetileg a '70-es évek végén kezdték el összerakni Németországban, és ugyan már jó pár éve leállt a gyártás, azért a klasszikus járgányokért rajongók körében továbbra is elég népszerűek ezek a monstrumok.

Azonban valószínűleg csak kevés embernek jutna eszébe az elektromos autókkal foglalkozó Tesla egyik motorját belepakolni egy ilyen Transporterbe.

Hirdetés

Egy tavaly feltöltött, a jelek szerint Németországból származó videó szerint azonban akadt olyan, akinek nemcsak eszébe jutott ez az őrültség, de bizony véghez is vitte a tervet. A videóban megnézhetjük, hogyan is fest a retró gépbe szerelt modern motor, és természetesen működés közben is láthatjuk a már nem csak kívülről, de átvitt értelemben belülről is zöld T3-ast.

Mondani se kell, elképesztően furcsa audiovizuális élményt nyújt a kifejezetten halkan guruló retró csoda.

Ti milyen klasszikus járgányt dobnátok fel egy elektromos motorral?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.