Hirdetés

Tarolhat a sötétben a Samsung Galaxy S10 kamerája



|

Bright Night funkcióval újíthat a Samsung - vagyis olyasmit kaphatunk, mint a Google Pixelek Night Sight funkciója.

Hirdetés

A Google Pixel okostelefonjai bár idén még jobban hemzsegnek a szoftveres hibáktól, mint tavaly (az utóbbi hetekben a telefonálással és az ujjlenyomatos gesztusvezérléssel is komoly gondok akadtak egyes készülékeken), azért fotózás terén sokak szerint még mindig a legjobbak. A Night Sight éjszakai móddal pedig este és sötétben is remekelnek. A OnePlus a Nightscape, a Huawei a Night Mode megoldásokkal tett le hasonlót az asztalra. Az XDA szerint a Samsung a Galaxy S10 szériánál pedig a Bright Night funkcióval újít. 

Hirdetés

Az XDA a Galaxy Note 9 legutóbbi, One UI-alapú bétájában figyelt fel néhány sor érdekes kódra. Említést találtak a Bright Nightra vonatkozóan, a megjegyzések pedig szintén arra utaltak, hogy nagyon sötétben is képes lesz világos, tiszta képeket garantálni a funkció, vaku használata nélkül. 

Az XDA szerint a Samsung egy ideig kizárólag a Galaxy S10 szérián dobja be ezt a funkciót. Hasonló módon volt exkluzív a szuperlassított videofelvétel is a Galaxy S9-nél, később azonban a Galaxy S8, S8+ és Note 8 is megkapták. 

A Galaxy S10-es széria elvileg február 20-án debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.