Hirdetés

Most tényleg örökre kihalhatnak a BlackBerry mobilok



|

A TCL nem licenceli tovább a BlackBerry márkanevet, nem gyárt több ilyen készüléket, így a BlackBerry örökre eltűnhet a mobilpiacról.

Hirdetés

Elég későn adta fel saját platformját a BlackBerry, mielőtt beállt volna az androidos gyártók táborába. A Priv volt az első és egyetlen igazi, saját okostelefonja ezután, mert később már a kínai TCL licencelte a márkanevet, és dobott piacra 2016-tól BlackBerry mobilokat. Az együttműködés most azonban véget ért, többé nem gyárt BlackBerry készülékeket a TCL. 

Hirdetés

A TCL nem csupán az újracímkézett Alcatel készülékeivel okozott hatalmas csalódást a piacon, a hagyományos billentyűzetes BlackBerryk sem váltak slágerré. A legutóbbi, Key2 piros változata tavaly áprilisban futott be, azóta csend honolt a márka körül, most kiderült, hogy miért. 

Idén augusztus végén ráadásul az eddigi BlackBerry eszközök forgalmazását is leállítják. Ez egyetlen jó hír amiről beszámolhatunk az, hogy a jelenlegi modelleket 2022. augusztusig támogatják. Arra viszont sokan esélyt sem látnak, hogy bárki rohanjon a BlackBerry márkanévért, és így vesse meg lábát a mobilpiacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.