Hirdetés

A TCL nem mondott le a viselhető kijelzőkről



|

Fejen hordott képernyő? Eddig nem lett sláger, de a TCL ismét próbálkozik, itt a Project Archery 2.0.

Hirdetés

A TCL sem maradhatott ki a CES-es dömpingből, és ezúttal nem csak olcsó vagy összehajtható mobilokat hozott. Itt van például a tavalyról már ismerős Project Archery, ami egy 100 hüvelykes tévét ígér, de a fejünkön viselhető szemüveg formájában. Az első modellel sok gond volt, a TCL most azonban kényelmesebb kialakításban elhozta a 2.0-s verziót. Itt két micro-OLED-kijelzőt kapunk full HD-s felbontásokkal, polarizált napszemüveglencse mögött. 

Hirdetés

Bár elég vaskos a headset, de állítólag kényelmes. A virtuális kurzorral végezhető a navigáció a menükben, ezt pedig a fejünk mozgatásával irányítjuk. Videók mellett idővel játékok is költöznek a menübe, de továbbra is a mobil adja az erőforrásokat. Az eszköz saját hangszórói helyett Bluetooth-alapúak is bevethetőek vagy éppen egy pár vezetékes megoldás.

Próbálkozott anno hasonló termékkel a Vuzix és az LG is, de eddig nem igazán lett sláger az effajta elképzelésekből: ez ugyanis nem VR- vagy AR-headset, csak egy áttetsző kijelző, tévé helyett. A TCL azt reméli, talán a játékok ezúttal megadják a kellő lökést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.