Hirdetés

Te fizetnél egy sajtos billentyűzetért?



|

Oké, persze, sajtból van a hold, de hogy a billentyűzetünk sajtos dizájnt kapjon a Tom és Jerry egerének ajánlásával kicsit talán már túlzás.

Hirdetés

Magyarországon szinte egyáltalán nem ismert márka az AJAZZ, a kínai gyártó azonban rengeteg játékosokat célzó hardverrel van jelen a piacon, gyártanak billentyűzeteket, egyedi kapcsolókat, egeret, egérpadot és számos egyéb kiegészítőt a felsorolt kategóriákban.

Miközben a termékeik amúgy is sok esetben látványosak, a legújabb, egyelőre előrendelői stádiumban lévő billentyűzetük még egyet csavar a megjelenésen, akár egy méregdrága gépről is magára tudja vonni a figyelmet.

Az AJAZZ AC067-es modell egy hatalmas ementáli sajtra emlékeztet, a témához passzoló gombokkal, grafikákkal, a házon ejtett bevágásokkal, nem mellesleg pedig kompetitív játékokhoz is alkalmas lehet.

Hirdetés

Mutatunk is néhány képet a meghökkentő dizájnról:

A termék specifikációját tekintve nem hiányérzetünk, a 65%-os kialakítás sok helyet enged a billentyűzet mellett az egérhasználatnak, a kapcsolók cserélhetőek, az egésznek alumínium az alapja, teljes RGB világítással van szerelve és még az USB-C-t sem spórolták ki, így a kábele is tetszés szerint cserélhető.

A kialakításnak azonban megvan az ára. Ugyan el tudjuk képzelni, hogy örök gyerek felhasználók gondolkodás nélkül fekszenek az előrendelés gombra, a 220 dolláros, tehát nagyjából 83 ezer forintos árcédulát még az átalakított Kailh sárga kapcsolókkal sem érezzük indokoltnak, pláne, hogy a billentyűzet nem képes vezeték nélküli üzemmódokra. Ettől függetlenül persze mókás koncepció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.