Hirdetés

Te gépelsz a világon a leggyorsabban? Indulj az online bajnokságon!



|

A Das Keyboard 10 000 dollárnyi készpénzt és egyéb értékes díjakat ajánl azoknak, akik megmutatják, hogy a nemzetközi mezőny leggyorsabb billentyűkoptatói.

Hirdetés

A Das Keyboard neve elsősorban a profi gamerek számára lehet ismerős, a mechanikus billentyűzetek világából. A cég most a 15. születésnapját ünnepli, méghozzá azzal, hogy ismét megrendezi az Ultimate Typing Championship nevű online versenyt. Ezen a világ leggyorsabban gépelő emberét keresik: az egész világból bárki nevezhet, az egyetlen feltétel a betöltött 13. életév. 

Hirdetés

A versenyt élőben streamelik majd augusztus 22-én, a Twitch-en, de persze addig online kvalifikációs körökön is túl kell esnie a próbálkozóknak. Ahhoz ugyanis, hogy valaki sikeresen nevezzen és indulhasson a versenyen, legalább 50 alkalommal kell megméresse magát a versenyre kitalált TyprX gépelési oldalon, és itt lehet rögzíteni a top 30 futam leggyorsabb átlagos gépelését, augusztus 9-ig. 

A 25 legjobb nevező, aki percenként a legtöbb szót tudja leírni, meghívást kap, hogy élőben streamelt rendezvényen versenyezzen, és megnyerhesse az elsőnek járó 5000 dolláros díjat. A második legjobb 500 dollárt kap, a top 25-ből pedig mindenki kap egy Das Keyboardot. Az első ilyen bajnokságot 2010-ben rendezték, azt Sean Wrona nyerte, aki percenként 163 angol szót tudott legépelni - tessék kipróbálni, kinek sikerül ezt megközelíteni, vagy akár túlszárnyalni, hátha köztetek van a következő bajnok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.