Hirdetés

Te is megnyerheted a Zotac Resident Evil-témájú gamer PC-jét és videokártyáit



|

A márka születésnapja és a Resident Evil: Welcome to Racoon City megjelenése előtt tisztelegnek az akcióval.

Hirdetés

Hiába kaptunk már több trailert is hozzá, továbbra is lehetetlen megmondani, hogy a december másodikán érkező Resident Evil: Welcome to Raccoon City kész katasztrófa, vagy korrekt filmes adaptáció lesz-e.

A Zotac mindenesetre az utóbbira fogad, a hongkongi PC-alkatrész gyártó ugyanis három Welcome to Racoon City-témájú újdonságot jelentett be, melyeket meg is nyerhetnek a szerencsés próbálkozók.

Hirdetés

A ZBOX Magnus One gaming PC, a GeForce RTX 3070 TI AMP Extreme Holo és a GeForce RTX 3080 Ti AMP Extreme Holo egyszerre ünneplik a flm megjelenését és a Zotac 15. születésnapját. A Resident Evil-témájú javak nyerteseit azok közül sorsolja ki a gyártó, akik sikerrel teljesítik az Escape To Win című minijátékot (csak online böngészőből működik, és Facebook vagy Google bejelentkezést igényel).

A nyereményakció november 12. és december 17. között zajlik majd, a Zotac pedig december 22-én jelenti be a győzteseket a közösségi médiás felületein.

Az Umbrella Corporation logójával díszített ZBOX Magnus One mini PC-t és a GeForce RTX 3080 Ti AMP Extreme Holót csak 1-1, az RTX 3070 Ti-t viszont két példányban lehet elnyerni, míg további 15 szerencsés egy több csecsebecséből (pl. póló, kulacs, felvarró, és nyilván egy esernyő) álló Resource Kitnek örülhet majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.