Hirdetés

Tele van floppyval a Nemzetközi Űrállomás



|

Az Európai Űrügynökség egyik űrhajósa egy olyan szekrényt talált az űrállomáson, ami tele van régi floppy-lemezekkel.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Nemzetközi Űrállomásra alaposan ráfér egy garázsvásár. Alexander Gerst, az Európai Űrügynökség úrhajósa, aki jelenleg is az űrállomáson tartózkodik, nemrég egy olyan eldugott szekrényt talált a fedélzeten, amely tele van floppy-lemezekkel. 

Hirdetés

A Nemzetközi Űrállomás nemrég ünnepelte a huszadik évfordulóját. Gerst pedig készített egy képet a felfedezéséről, és hozzátette, hogy a szekrényt jó ideje nem nyitották már ki. Akadtak ott támogatói adatdiszkek, de a Windows 95-höz és a Windows 98-hoz is voltak Norton eszközök. 

Többen hangsúlyozták, hogy milyen jó, hogy Gerst nem űzött viccet a floppy-ból, pedig az mostanában nagy divat online (a fiatalabbak állítólag nem tudják, hogy mi az, és azt hiszik, hogy valaki 3D-ben kinyomtatta a mentési ikont - a floppyt ismerő emberek pedig lassan "idősnek" számítanak a mémek szerint). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.