Hirdetés

Telekomos vagy, és valami nem oké a nettel? Nem vagy egyedül!



|

Több Telekom felhasználó is fennakadásokról és lassulásról számolt be.

Hirdetés

Jelentős akadozásokat és fennakadásokat jeleztek a felhasználok a Telekom szolgáltatását illetőleg az elmúlt órákban. A probléma első sorban az oldalak betöltését érintette, amelyek ennek következtében nagy mértékben belassultak. Az esetről az is árulkodik, hogy reggel 7 óra a panaszbejelentések száma erős növekedésbe kezdett.

A Telekom eddig hivatalos közlemény formájában nem írt a hibáról, illetve nem részletezte a probléma forrását. Több helyen ennek következtében találgatásokba kezdtek, amik alapján felmerült, hogy a Cloudflare által működtetett oldalakban lehet valami hiba, viszont a szolgáltatónál ez nem jelzett semmilyen hibát.

Hirdetés

Sokan úgy gondolták, hogy a probléma határon túlmutató, és a Telekom valamelyik nagyobb nemzetközi központjában lehet fennakadás, ugyanis mint az kiderült, Bécsig teljesen rendben volt a kapcsolat, viszont Frankfurttól kezdve igen megkésett válaszidőt és csomagvesztést lehetett tapasztalni.

A Telekom hivatalos magyar Facebook oldalán hozzászólás formájában azonban többen is jelezték a problémát, amelyre válasz is érkezett. 

Ezek alapján megerősítést nyertek azok a feltételezések, amik szerint valóban egy nemzetközi hibáról lehet szó, azonban ennek részletei továbbra sem kerültek kibontásra. A Telekom ezek mentén azt is jelezte, hogy már javában dolgoznak a hibák kijavításán, így várhatóan pár órán belül teljesen megszűnnek majd a problémák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.