Hirdetés

Telepítés nélkül is lehet már játszani Androidon



|

A Google Play Instant egyes játékok futtatását letöltés és telepítés nélkül is lehetővé teszi.

Hirdetés

Az Instant Appokról mostanra nagyon sokan hallottak - a Google pedig bővíti a funkciót, és immáron játékoknál is lehetővé teszi az azonnali futtatást, méghozzá letöltés és telepítés nélkül. 

Hirdetés

A Google Play Instant a Google Play Áruházban található játékok egy részét támogatja, egyelőre féltucatot. Konkrétan a Play Áruház ezen szekciójában vannak a kompatibilis címek. 

Természetesen valamennyi adat letöltésére így is szükség van, hiába instant egy játék. A start azonban sokkal gyorsabb az eddiginél, ráadásul a progresszív letöltések támogatásának hála úgy tesztelhetünk egy játékot, hogy nem kell minden adatát letöltenünk és telepítenünk. Az ötlet az, hogy a felhasználók gyorsan kipróbálhassák a játékokat, mielőtt azokra időt és tárhelyet áldoznak. 

A Google Play Instant egyelőre zárt bétában működik, vagyis csak a kiválasztott fejlesztők használhatják. A jövőben még több fejlesztő tesztelheti majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.