Hirdetés

Telitalálat lesz a Disney videós streamingszolgáltatása



|

A Disney minden mozgóképes tartalmát elérhetővé teszi majd a közelgő Disney+, amely még idén elindul.

Hirdetés

Azt már tavaly ősszel tudtuk, hogy közelít a Disney videós streamingszolgáltatása, amely a Netflix, a Hulu, valamint az Amazon és az Apple megoldásának a riválisa lesz. Az is tiszta sor volt, hogy a platform neve Disney+ lesz. 

Hirdetés

A Polygon nemrég arról számolt be, hogy a befektetőknek szóló legutóbbi találkozón Bob Iger ügyvezető érdekes információkat osztott meg a streamingszolgáltatásról. A legérdekesebb az, hogy a Disney+ a Disney minden mozgóképes tartalmát elérhetővé teszi majd, tehát a rajongók korlátlan hozzáférést kapnak mindenhez. Ez azt is jelenti, hogy végi a Disney Vaultnak. 

A rengeteg klasszikus mellett az utóbbi évek sikerei is hozzáférhetőek lesznek, illetve saját, kizárólagos tartalmakat is kínál majd a Disney+. Az egyik ilyen egy élőszereplős Star Wars sorozat lesz, amely a The Mandalorian címen fut majd. 

Iger azt is elárulta, hogy az új mozifilmek a moziban történő vetítések után nagyjából egy évvel lesznek elérhetőek a mobilkijelzőkön. Az idén érkező új Disney-filmek is hozzáférhetőek lesznek a szolgáltatáson, ami még 2019-ben elstartol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.