Hirdetés

Teljes a bizonytalanság az Apple márciusi eseménye körül



|

Ezúttal egy megbízható forrás utalt arra, hogy a korábban többször is pletykált dátum valójában nem tartogat almás műsort.

Hirdetés

Az Apple-termékekkel kapcsolatos híresztelésekre az évek során külön iparág épült, melynek megvannak a többnyire pontosan jósoló sztárjai, például Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője, vagy Mark Gurman, aki a Bloomberg oldalán publikálja rendszeres jelentéseit.

Az utóbbi nemrég a Twitteren nyilvánult meg, lehűtve a március 16-ra várt Apple-eseménnyel kapcsolatos várakozásokat. Korábban ugyanis már több forrás utalt arra, hogy a kérdéses napon a cupertinóiak újabb online prezentációt tarthatnak, köztük Jon Posser, aki a végül decemberben piacra dobott AirPods Max érkezését jósolta erre a napra.

Hirdetés

Gurman azonban tegnap egy tweetre válaszolva kijelentette, hogy nem lesz március 16-i Apple esemény. A reakciót kiváltó eredeti hír a FrontTron nevű forrás értesüléseiről számolt be, melyek szerint a kérdéses napon az almás cég új iPaddel és új iPad minivel jelentkezik, továbbá a régen várt AirTags követőről is lerántja a leplet. Ezek közül az AirTagshez külön kommentárt is fűzött a Bloomberg elemzője, határozottan állítva, hogy nem március 16-án esedékes kütyü a bemutatója.

Azt viszont Gurman sem írja, hogy egyáltalán nem várhatunk Apple-eseményt márciusban, vagy hogy a cupertinóiak semmilyen formában nem mutatnak majd be új terméket a hónap során. Így aztán egy másik márciusi napon elméletben még sor kerülhet a prezentációra, illetve egy szolidabb termékrajt sincs teljesen kizárva, mint amilyen például a 2020-as iPad Pro sajtóközleményes bemutatója is volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.