Hirdetés

Teljesen átalakul az Android külseje a 12-es verzióval



|

Jon Prosser, a népszerű tech videós és szivárogtató mutatta meg, milyen lesz a következő nagy frissítés.

Hirdetés

Túlzás lenne azt mondani, hogy egy cseppet sem változott az Android külseje az elmúlt időszakban, mégis jogos a megállapítás, hogy az 5. főverzió óta csak ráncfelvarrásokról beszélhetünk, jelentős módosításokról nem igazán.

Most úgy tűnik, a Google végre felrázza a rendszer külsejét is, legalábbis ha elhisszük a méltán elismert szivárogtatónak, Jon Prossernek a legutóbbi videójában tett állításait. Szerinte a Google 3 dologra fókuszál majd a hamarosan érkező bemutatójukon, a designból pedig mutatott is ízelítőt.

Hirdetés

A Google I/O esemény május 18-án lesz, a fontosabb részletekről azonban már most lehullhatott a lepel. Prosser szerint az Android 12 három fronton fog erősen javulni, ezek a megjelenés, adatbiztonság és a platformok közötti gördülékenyebb működés.

Szerencsére, hogy megtudjuk, igazak-e a hírek, nem kell már sokat várni. A Google május 18-án tartja a bemutatót, itt jó eséllyel minden Android 12 funkcióról beszélnek majd. A Pixel felhasználók pluszban örülhetnek, hiszen az esemény végén valószínűleg a Google kiad majd számukra egy nyílt bétát, amiben már próbálgathatják majd az újdonságokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.